Νεα

world diabetes day armatura

Το σήμα για τον διαβήτη παγκοσμίως είναι ο μπλε κύκλος, γιατί όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον διαβήτη και ενωμένοι ενάντια στον διαβήτη.

Η Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη και υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.

Η 14η Νοεμβρίου είναι η μέρα γενεθλίων του Καναδού νομπελίστα γιατρού Φρέντερικ Μπάντινγκ (1891-1941), ο οποίος ανακάλυψε τη συνθετική ινσουλίνη μαζί με τον Τσαρλς Μπεστ το 1921 και έσωσε εκατομμύρια ζωές.

Ο όρος διαβήτης αποδίδεται στον Έλληνα γιατρό Αρεταίο τον Καππαδόκη, εξαιτίας του ότι ...

diamel 1

Το συμπλήρωμα διατροφής Diamel, της Ισπανικής εταιρείας Catalysis S.L., η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ArmAturA, είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, που αποτελείται από ιχνοστοιχεία: αμινοξέα, βιταμίνες, εκχύλισμα cranberry και εκχύλισμα μαρουλιού που έχουν ενεργοποιηθεί με τη διαδικασία της Μοριακής Ενεργοποίησης, η οποία βελτιώνει τις βιολογικές ιδιότητες του κάθε συστατικού που ενεργοποιείται.

Σχεδόν το 85% έως 95% του συνόλου του διαβητικού πληθυσμού υποφέρει από σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2.
Η αλληλεπίδραση μεταξύ γενετικών παραγόντων και ...

obex koiliako liposΗ περίσσεια κοιλιακού λίπους, ιδιαίτερα εκείνου που βρίσκεται βαθιά και περιβάλλει τα κοιλιακά σπλάχνα (σπλαχνικό), είναι ένας προγνωστικός δείκτης καρδιακής νόσου, διαβήτη τύπου-2, και ορισμένων μορφών καρκίνου.
Αν με την διατροφή και την άσκηση δεν χάνετε όσο λίπος επιθυμείτε από την κοιλιακή χώρα, τότε μπορεί να υπάρχουν ορισμένες αιτίες που δεν είναι λιγότερο γνωστές:

Όσο μεγαλώνουμε ηλικιακά, τόσο πιο δύσκολο είναι να χάσουμε ή να μεταβάλλουμε το λίπος στην κοιλιά.

Καθώς περνά η ηλικία ο μεταβολικός ρυθμός πέφτει. Αυτό σημαίνει ότι καίγονται λιγότερες θερμίδες συγκριτικά με παλιότερα και έτσι ο οργανισμός “αναγκάζεται” να αποθηκεύσει ...

 

διαβαστε περισσοτερα ...

baby"Οι μέλλοντες γονείς είναι οι ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ του παιδιού τους. ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ"
Dr. Bruce Lipton

Κάθε ζευγάρι που ενώνει τα βήματά του, με οδηγό την Αγάπη, εύχεται, ενδόμυχα, να ζήσει την Ευτυχία και τη δημιουργία μιας ωραίας Οικογένειας… με παιδιά υγιή, χαρούμενα, δημιουργικά, χαρισματικά.
Κι αναρωτιέται…
Από πότε να αρχίσουμε την ανατροφή του παιδιού;
- Από πότε να μεριμνήσουμε για την υγεία του, τον καλό του χαρακτήρα, την εξυπνάδα του, την εγχάραξη μέσα του αισιοδοξίας χαράς και Αξιών της Ζωής;
- Εννέα μήνες πριν από τη γέννησή του…
Απαντάει ο Σωκράτης… αλλά και η σύγχρονη επιστήμη!
διαβαστε περισσοτερα ...

molecular activation fb

Τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και περισσότερο επιτακτική η ανάγκη για βελτίωση του τρόπου ζωής μας, για επιστροφή στις φυσικές-φιλικές προς τον άνθρωπο θεραπείες , χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Είναι πολύ βασικό όμως όταν κανείς επιλέγει αυτό το δρόμο, σε συνδυασμό ή όχι με τις κλασσικές ιατρικές θεραπείες, να διασφαλίζει ταυτόχρονα και την πραγματικά υπαρκτή αλλά και αξιοσημείωτη θεραπευτική τους δράση. Η παραγωγή ελευθέρων ριζών και η ανάπτυξη οξειδωτικού στρες στα κύτταρα του οργανισμού μας έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ή την επιδείνωση διαφόρων παθολογικών καταστάσεων και ασθενειών. Χωρίς να αμφισβητείται η αξία και η θεραπευτική ανάγκη χρήσης των συνήθων φαρμακευτικών προϊόντων, καταλαβαίνει κανείς ότι δημιουργείται ένα κενό στη θεραπευτική φαρέτρα, το οποίο έρχεται τα τελευταία χρόνια να καλύψει η τεχνολογία της ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ.

διαβαστε περισσοτερα ...